Първата ми статия, която за нищо не се отнася.


Можете ли да седнете и да пишете ей така безсмислени текстове? Определено това ще е водещата "идея" на първата статия, която пиша тук. Първо веднага трябва да отбележа, че изискването за 200 думи е много ограничаващо. Предстои ми доста писане и то на практика за едното голямо нищо.

Но нека да започваме все пак. Това което можем да приказваме е примерно да коментираме настоящия сайт. Определено той се реализира с много голям
ентусиазъм от своите собственици. Какво е целта на цялото мероприятие не е ясно, защото този сайт дава само пари, а спечелените от реклама такива едва ли ще са достатъчни поне в близко бъдеще. Като цяло рекламодателите не обичат да поместват реклами в сайтове, в които потребителят е вглъбен много много в съдържанието им, защото при такова потребителско отношение много рядко някой натиска на рекламите и при това най-вече в бързината по погрешка.
Естествено и ефектът от рекламата е нулев, защото веднага се връща обратно тук в сайта.

Определено писането на бъдеща статия на по-смислена тематика трябва да се обмисли и осъществи. Може да е на тема ориентиране в природата например. Има специален спорт с това название.

Като все още сме решили да пишем общи приказки, то може би е добре да обясним за какво в бъдеще не планираме да пишем. Примерно няма да бъде засегната темата за домашни любимци, както и примерно лов и риболов. Няма да има и тема на женска тематика, като например "здраве и красота". Какво пък ще има - това не е никак ясно все още.

Странно е това, че тази статия вече направи нужните 200 думи. Но все още не дава да бъде публикувана. Говоря за статията без този последен абзац, който допълваме като коментар за създалата се странна ситуация. Дори не пише колко думи са отброени и колко още такива трябва да бъдат добавяне, за да се създаде нужното по обем съдържание.