Децата днешно време


Децата сега, не са децата преди. Запалени от интернет пространството, от прекалено крехка възраст, пречи на тяхното съществено развитие. Преди имаше много интересни игри, извън интернет,които, истински забавляват, но има игри, които дават знания и са полезни за подрастващите. Например тези, в които има въпроси свързани с Биология, География и най-вече нашата българска история. Разбира се, че родителите предпочитат да дадът телефона на две
годишното си дете, за да могат да изпият едно кафе на спокойствие. Това в повечето ситуации, спасява положението, но не е правилно, тъй като в тази възраст, децата се нуждаят от научаване на думички, цифрички и прочие. Тук искам да кажа, че "обладаването" от телефони е вредно, можем да запишем децата си на спорт, така ще мислят за няколко определени неща, но не само  това. Мисля, че трябва да се обръща много голямо внимание на това.
Възспитанието и примера вкъщи също са много важни, зя тяхното развитие. Трябва да се научат да имат малко и много, да ценят малките маловажни, но истински ценности в живота, защото един  ден, ние ще сме горди, че децата ни правят добро. Чист пример, просто да помогнат на възрастна жена да пресече улицата, защото и е трудно. Днес, всички вървят в определена посока, и не гледат  в пътя си, защото всеки "рови" из телефона си и не вижда хубавите и истинските неща около себе си. Бъдете добри! Интернета не е всичко!