Невена Пейкова - албум


Здравейте, 
Днес искам да ви разкажа една история на едно мечтаещо момиче, сбъднало една от най-големите си мечти. 
Невена Пейкова, която всички познаваме от реалитито по Нова - Х фактор, е вече порастнала млада дама, ставаща все по-талантлива и привличаща вниманието певица. 
Преди години за малко не спечели Х фактор, днес вече издава първия албум, продуциран от самата нея, който носи заглавието
“Побърквам”. 
Албума съдържа 12 авторски парчета на Невена, заедно с нейния колега и приятел Преслав Бориславов. Дълги години Невена беше част от известна лейбъл в България - Вирджиния Рекърдс. Всички знаем съвместните им хитове, един от които “Да избягаме” беше в топ 3 класацията за най-слушаните парчета на 2016 г. От половин година Невена работи сама и казва, че е трудно, защото трябва да се грижи за всичко сама и да взема
хиляди решения отново сама, но тя е доста смело и неспиращо да твори и да се бори, момиче, което не се спира пред нищо и днес вече се гордее с почти 15 абсолютно авторски проекти, албум и всичко това за кратките 6 месеца. 
Призовавам всички, които харесват българската музика да отворят още сега нейния личен канал в Ютуб - NEVENA OFFICIAL и да подкрепят младата надежда, защото за мен НЕВЕНА ПЕЙКОВА е един от най-добрите млади гласове на България! 
Автор: Николай Петров