Пороците,които свързват хората.


Много пъти съм се питала,кое сближава хората? Дали не са идеите,вкусовете,наклонностите...Не,не е това! Отговорът е пороците. Няма по-голяма тръпка от споделеният порок. Понякога е тайно,а понякога е явно. При всеки човек е различно,зависи от това колко си зависим от даденото нещо и кой знае за това.В повечето случай, не се споделят с никой,но това в даден момент се превръща в проблем и в сериозна зависимост. а,Ден по ден става по-зле и по-зле.
Човек е устроен така,че когато е зависим,той мисли само за това,търси винаги начин да го направи,без да бъде хванат и разбран.Пороците са неща,които не са нещо,което да е хубаво и да се похвалиш с него,затова за всеки е тайната,която няма как да признае,но то е много явно за всеки друг човек около него.Това е също и сериозно пристрастяване.Има хора,които се замислят,как да се откажат,но това е в много ранен стадии,при другите хора-да спрат е
неизбежно,защото е доста късно.В повечето случай тези хора се превръщат в зомбита.Докато не постигнат дадената цел,те не се спират,било то да пият,да идат в казиното или да се надрусат.