Човечността при хората и животните за надеждата и вярата която се съхранява в всяко живо същество


Здравейте ще ви разкажа една история която също така важна като всичко останало! Бях още дете много весело и усмихнато. Както и тогава, така и сега вярвам в доброто! Бях още ученичка когато се случи това. В един прекрасен ден като всеки друг аз се подготвих за училище. Отидох часовете минаха нормално. Дойде време да се прибирам във вкъщи. И тръгнах си, вървя аз към спирката и си говоря със една съученичка. Стигнахме до блока и. И тя се прибра!
Аз си продължих по едно време се чу рев, по спрях се и се огледах, и какво да видя котка! И си помислих а това е котка. Да обаче не щеш ли като тръгнах и минах напред, боже мили какво да видя, кашон със бебе.!Бях потресена но естествено реагирах, горното беше гладно и мръсно. Взех бебето и го увих, в моето яке! И тръгнах в посока районното! Казах си трябва да направя нещо за това дете! И за това реших, че всичко което съм спестила ще го дам за
това Ангел че, което беше за хвърлено без жал! Отидох дадох го в полицията и разказах всичко как се е случило! След това отидох и вместо да си купя за мен аз купих за бебето и го занесох. Тогава една жена ми каза ти дете ще си благословена за добрините който правиш! А аз и казах че винаги няма значение за кого е аз съм готова да се притека и да помогна! Защото за това сме хора, да си помагаме един на друг. А на тези майки ще кажа. Хора децата са били най - безценното богатство на света колкото и да е трудно моля ви не ги захвърляйте така! Те са част от вас! Колкото и да е трудно не се предавайте винаги за своите деца! Да знам трудно е но това не е причина да постъпвате така! Те имат нужда от нас от нашата любов грижа ласка особенно от майчината! Те са ни силата, смисъла надеждата и всичко в този свят!