Как да разберем дали е правилният?


Понякога сме толкова развълнувани от първите любовни трепети, до толкова, че забравяме, че всеки си има трески за дялане. Но как да разберем дали той си струва въпреки тях?
Лъже ви за дребни неща.
Не, дребната лъжа е също лъжа и не трябва да я омаловажаваме. Стабилна връзка се гради на доверие, а относно малките лъжи - по-вероятно е да се увеличат, отколкото да престанат.
Избягва да прави планове за бъдещето
ви.
Бъдещите планове са нещо, което всеки волно или неволно прави, само обърнете внимание дали и вие сте в неговите. Вярно е, че жените имат по-голяма склонност да го правят, но ако мъжът е сериозен с вас, той би ви го показал точно като ви направи част от бъдещите си планове.
Различия в характерите.
Това за привличането между противоположностите важи повече за магнитите, отколкото за хората.
Най-важното нещо във връзката между двама влюбени са общите им възгледи. Ами замислете се, ако вие сте енергична и общителна, как бихте имали нормална връзка с интровертен и притеснителен мъж? 
В крайна сметка най-важното правило, което трябва да следвате е да се чувствате щастливи. Било то следвайки правила или нарушавайки ги. Те могат да помогнат както сами по себе си, така и с изключенията си.