Режима на Атанас Узунов - промяна на живота


Режима на Атанас Узунов или както беше оповестен по медиите диетата със сланина... Защо се нарича режим, а не диета. Диета е нещо което започваш за определен период от време и винаги е мъчително. Режим е начин на живот! Какви ли не диети съм започвала с надеждата, че най - накрая ще отслабна. Добавки, чайове от спирулина, зелен чай, каквото се сетите, за момента може да е имало някакъв ефект. След това отново нагоре, понякога и
двойно. 
Започнах режима на 02.07.2018 вече е начин на живот. От тогава до сега съм - 19 кг. за 7 месеца. В момента задържам килограмите които свалих и изобщо не е трудно.
Самият режим е два етапа - режим отслабване и режим задържане. Когато стигнеш желаното тегло, преминаваш на режим задържане. 
Има изключително много хора на които режимът е променил живота. Слава Богу, аз нямах здравословни проблеми преди
да започна режима, но има много хора със тежки заболявания които се подобряват и лекуват само чрез храненето. Бях чела една статия за жена със множествена склероза, която се е излекувала чрез спазване на такъв кетогенен режим, но това означава че тя е приела този начин на хранене за цял живот. 
Когато се позволи коментиране, ако имате въпроси относно режима, може да ми ги зададете.