Обективност


Антъни е от Угърчин, но родителите му още през соца, чрез врътката Кремиковци се уредили с жилище в Обеля! Антъни е късно дете, но има късмет! Завършил е СПТУ по машиностроене в Ловеч. Носи с гордост името на дядо си Анто - тракторист и герой на социалистическия труд. Антъни е женен за Вивиян. Вив е от Ломско но е дама с тежък поглед върху
събитията. И в прав, и преносен смисъл. Има изтънчен вкус.
 Носи името на баба си Вълкана. И на нея прилича. Огън жена, оправна и пробивна. Мечтата и е да има фризьорски салон, защото е изкарала курсове, затова. Съжалява, че нишата е заета от разни кифли и мутреси. Вивиян е една от най-класните
дами на Люлин. 
Антъни и Вивиян са се запознали на Слънчатка. Тогава той е карал БМВ-3, а тя Хонда Сивик, но мечтаела за Мини Купър.
Оженили се!
Родили им се две прекрасни деца!
Джеймисън и Валънтайн!
Антъни продал беемвето и земя в Угърчин! 
Родителите му им дали някой лев.
Купили си апартамент в кв. Витоша. Обзавели го в лилаво и бяло. Имат си кученце - домашен любимец. Породата е Йорки, а името Лорд.
С парите от земята в ломско Вив си е подсигурила заветния Мини Купър, коригирала е устните и гърдите си! 
Антъни е дистрибутор на Кока Кола, а Вив консултант продавач в МОЛ Сердика!
Той е горд собственик на БМВ Х-5, за което има само някакви си 36 вноски, защото баджанакът му Стивън му го е уредил евтино от автокъща в Италия!
Стивън е художник декоратор на пътни настилки из южните магистрали на Апенипите. Декорира в бели цветове осевата линия. Работи пренимно нощем. Стивън познава добре тежкия живот на запад. Макар успял и демонстриращ висок стнадарт при отпуските си в България - Стивън ненавижда Европа! 
На Вивиян и Стивън им липсват китните ломски градинки на баба. Един диалект само дето им е останал и напомня за корена им!
Антъни също изпитва носталгия по Угърчин, трактора на дядо си Анто и мекиците на баба Кирилка.
Снощи Стивън, Вивиян и Антъни, ядоха тъпкани с полуфабрикати и е-та храни в тъпото " Хепи", а сетне отегчени пиха химия, хвърляха салфетки и поразкършиха тела под звуците на любимата си музика!
Когато се прибираха, Антъни даде цели петдесет лева на някаква тъпа кука, защото беше пил, а онзи си позволи да го спре!
Антъни Стивън и Вивиян смятат, че всичко в тази държава е съсипано и върви на зле!
Не искат децата им да живеят така. 
Тъгуват за българското и тръпнат в надежда братска Русия да ги освободи от оковите на джендърството, либерастията и жалкият им окаян живот, който ги задушава!
И тримата са убедени, че заслужават по-добро битие, високи доходи и стандарт.
Антъни, Вивиан, Стивън, децата им Джеймисън и Валънтайн, както въобще и целите им домакинства, род и коляно са едни средностатистически българи!