Наркотици


Какво печелим и какво губим при употребата на наркотици...? Това е въпроса, който нито един тийнейджър не си задава преди да опита от отровата.
 Защо започват... Защо!!! Това е големия въпрос. И всеки казва - от келешлък , за да не съм задръстеняк , заради компанията.... Това не е оправдание. Ще ви дам личен пример. Преди известно време беше нашумял един "чай" за пушене, беше много модерно да го пушиш , стана по-известен от марихуаната.
Дори имаше легален магазин от който си купувахме , а за покупката издаваха и касова бележка. Водеше се "билков тамян". След това стана известен просто като "билка". Това е хероина на 21век. НИКОГА НЕ ГО ОПИТВАЙТЕ . Та , аз започнах да си купувам от този чай от келешлък. Пушех го почти постоянно. Състоянието в което изпадах неможеше да се опише с думи , беше върховно. Издигаше ме в небесата , отваряше ми съзнанието до безкраен предел. Беше ми
хубаво. Пушиш  и лягаш да спиш. Почиваш си.  Да , обаче един ден се случи нещо ужасно. Загубих баща си..  Започнах да пуша чая не за да изпадна в прекрасното състояние , което обожавах , а го пушех , за да намеря утеха в това. Пушех го , за да мога да заспя.  Пристрастих се. Започнах да немога без него. Всеки ден  по няколко пакета.. и така парите ми отиваха само за това. Веднъж дори откраднах от майка ми , за да си купя още. И никога не ми стигаше. Свършваше бързо а аз исках още и още.... След няколко месеца се наложи да започна работа , шефа ми се оказа полицай.. Е, трябваше да спра да пуша , но как... Започнах да си го налагам , но то беше по-силно от мен. Болеше, всичко ме болеше , неможех да спя нощем. Всичко и всеки ме дразнеше ..  много мъка видях докато го спра. И успях , за един месец го спрях.   Сега от доста време съм чиста и съм обедена в себе си , че няма никога повече да докосна какъвто и да е наркотик. СЪВЕТ КЪМ МЛАДИТЕ - НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ , ИМА И ПО-ВЕСЕЛИ НЕЩА ОТ УПОТРЕБАТА НА НАРКОТИЦИ. ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ ДА СИ НАПРАВИШ КЕФА.   БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!!