Преди и след


На всеки от нас в даден момент му се е налагало да прави равносметката " преди и след". По някога е положителна , а по някога отрицателна. Важното е да бъде направена , за да извлечем поука от действията си и за в бъдеще да сме по- сигурни в действията си. На скоро със семейството ми сменихме градът в който живеехме и се върнахме в родният ни град. Въпреки всички позитиви( свързани само с детето ни) не сме щастливи от животът ни в момента.
Равносметката е позитивна, защото направихме най- доброто за нашият син. Както се казва в един филм" след като имаш деца живееш само за да бъдеш добър спомен за тях" Когато се понесем по течението и изутваме единият ден за да дойде друг животът ни подминава. Живейте сега. Оценявайте всеки миг и това не е клише. Дните летят. Докато осъзнаеш и вече в огледалото те гледа сбръчкано лице с посивели коси. Имайте различна цел всеки ден. Нещо към което
да де се стремите. Било то и малко. Във физиката времето има много свойства но нито едно от тях не е да върви на обратно. Часовникът цъка и само от вас зависи как ще запълните всяка секунда. Малки безмислени за вас жестове са безценни за други. Направете така , че всеки ден да накарате хората около вас да се усмихнат поне един път. Зарадвайте децата си не с играчки а с внимание ,мила дума, личноно време за игра , без телефони и телевизия. Кажете на любимите ,че ги обичате и животът ви няма смисал без тех. Направете добрина за непознат на улицата.