Сънищата, които вещаят небивал успех


Сънищата са вратата, която разделя съзнанието ни от всичко останало. Много от тях повтарят или интрепетират преживени през деня моменти - срещи с хора, разговори, посещение на различни места. Тези сънища са просто рефлекс на мозъка ни от изминалия ден. Те не са никак интересни.  

Има и такива, които ни помагат да
преживеем голямо напрежение. Те са като винтил, през който изпускаме парата на огромен стрес. Това е така, защото подсъзнанието ни е поело доста негативни емоции, които могат да го "взривят" и то трябва да освободи напрежението. Много често такива сънища изглеждат като продължение на филм, започнал в реалността. Например - преди дни сме имали голям скандал. Скарали сме се с най-добрия ни приятел. Наговорили сме си куп излишни неща, взаимно сме
се обидили. Дори и наругали. Минават дни, в които живеем в угнетение, чувство за вина или тежка обида. Изведнъж сънуваме сън, че сме се срещнали, че сме се извинили един на друг за всички тези глупости, че сме си все така добри и верни приятели и няма и следа от скандали и скарване. След такива сънища човек се събужда облекчен. Но така е, само докато не се разсъни и не осъзнае, че това е само сън. Тези сънища ни показват, че подсъзнателно асимилираме, че това е грешка и тя трябва да бъде поправена тутакси. 

Има, обаче, сънища, които, задължително трябва да запомним и да знаем, че те вещаят много хубави неща за нас. Те нямат връзка с нищо и изглеждат дори странни и чудни. Но за всички хора тези сънища подсказват небивал успех, печалба, радост и щастие. 

Да сънуваш, че летиш. Просто си ходиш или леко подтичваш и изведнъж...можеш да разпериш ръце и да полетиш. Можеш да летиш дори и без да ги размахваш като криле на птица. Можеш да летиш по корем, но можеш и да летиш по гръб. Все едно плуваш във въздуха. Можеш да летиш плавно или по-бързо, на ниско или на доста високо. Все едно! Този сън винаги говори за огромен успех. Ако ти се присъни това, дерзай смело. Каквото и да подкачиш, винаги ще е успешно. 

Да вали сняг. Да падат снежинки по теб, или да си играеш в снега. Да се пързаляш, да гледаш просто сняг или да го докосваш с ръце. Този сън  винаги означава едно - голяма сполука. 

Да имаш или да купуваш хляб и неща от тесто. Всичко, което е направено от брашно и тесто - хляб, баница, сладкиши, торти, пасти.... Ако е определена бройка, е важно да запомниш бройката. Тя може да има връзка с някакво количество в реалността. 

Да видиш кръв. Ако я има в съня ти, ще разбереш някаква истина. Ако кръвта е твоя, истината ще е за теб. Ако виждаш чужда кръв, ще чуеш истината за някой друг. Този сън показва, че ще имаш правилната информация за неща или хора. А, както всички знаем, правилната информация решава всичко. 

Да чуеш гърмеж от пушка или пистолет в съня си. Такъв сън говори за получаване на много важни новини. И то - положителни за теб. Може да е свързано с работата ти, семейството, предстоящо пътуване или очакване на нещо съдбовно. 

Кой или кои и от тях да ти се присънят, е важно да знаеш едно. Без действия няма резултати. Иначе си оставаш само с едни голи сънища.