Любовта...


Здравейте приятели! Да си поговорим за любовта... Една тема, която винаги е била и ще бъде "на мода".
Ще ви споделя какво за мен е любовта между двама души. 
Любовта не се изразява само в думи или по поводи, а в отношението на хората един към друг. Любовта е чувството, което ни прави щастливи, осмисля деня ни и ни кара да се чувстваме пълноценни. 
Много често в малките жестове се крие голяма обич.
Понякога две три думи са достатъчни да разберем, че сме обичани. И не става въпрос за повтаряне баналното "обичам те" на всяка втора дума, или всеки ден... Понякога едно "добре ли си", "облечи се" , "хапна ли" е достатъчно да разберем, че човекът отсреща го е грижа за нас. Достатъчно е след тежък работен ден да се прибереш и да знаеш, че вкъщи те чака любимия човек, в който ще се сгушиш и заспиш. Какво повече да иска
човек? 
Много хора не оценяват дребните жестове и загрижеността на партньорите им. Имат някакви големи, измислени очаквания от човека до себе си.  Прекалените изисквания не водят до нищо хубаво, а само усложняват нещата. 
Има много момичета например, които искат да получават скъпи подаръци, приятелите им да ги водят по елитни ресторанти, фризьори, гримьори и др. Ако евентуално приятелят им не успее да изпълни "задълженията си", често бива отхвърлен и заменен. Това НЕ е любов! Виждала съм и обратния вариант - момчето иска момичето да бъде еди как си облечена, да отслабне, да му угажда прекалено много и т.н.
Любовта често се крие в малките неща и най - вече в отношението на хората един към друг.  :)