Какво да правим при проблем с гаджето и една моя случка.


Във всяка връзка, основния проблем е ревността и доверието. Поради предишни провалени връзки, ние не позволяваме на следващия човек да се свърже душевно с нас. В нас живее мисълта, че всеки следващ е като предишните, поради този факт ние не позволяваме да влязат в сърцето ни, чувстваме се излъгани без причина (от новия човек до нас), не му се доверяваме, правим пробле от нищото, сърдиме се за глупости, не си говорим и пишем, докато не ни мине,
НО в такива ситуации, най-добрия начин е да седнете и да поговорите с вашата половинка. Кажете му какви условия имате, попитайте го за негивите и ако сте съгласни с тях, нищо не пречи да опитате. Пиша ви ги тези работи, за да знаете какво да правите при такива ситуации. Надявам се, да съм ви била полезна доколкото мога. Сега ще ви разкажа и една такава моя грешка в любовта , която промени всичко в мен. Случи се преди година и половина някъде.
Бях лудо влюбена в едно момче (крисраян) , пишехме си постоянно, но имаше едно изключение - бяхме се виждали един единствен път и то на коледното ни тържество от училище. И това беше любов от пръв поглед. След като се опознахме, разбрахме кой къде живее, с какво се занимава, какво го радва, тем подобни и решихме да опитаме. Е да ама не. Винаги го карах да излизаме, да се виждаме, дори за 2 минути, но да се видим, но той винаги си измисляше оправдания и поради този факт, беше връзка изцяло иградена по фейсбук. Бяхме "заедно" около 3-4 месеца и изведнъж, той спря да ми пише, блокира ме, не ме отразяваше в другите приложения и аз реших че нещо се е случило, а то какво било, ние дори не сме заедно реално, а той ми изневери. Всичко приключи мирно и кротко, но сърцето ми вече е белязано и не може да се доверява на 100%, изгубих вярата за исринска връзка, за любов от пръв поглед и всичко друго. Но след като почнахме новата учебна година, се запознах с най-невероятно момче на света (Мартин❤️) . Той ми върна вярата във всичко изгубено до момента. Научи ме  да обичам и да се доверявам на 110%. От както съм с него, се чувствам жива. Той ми дава сила да продължа напред, въпреки всичко и всички. Имало е моменти на гняв, недоверие, сърдитост, но е имало и още има моменти на любов, вяра, надежност, доверие. Първоначално се карахме постоянно, сърдехме се за нищо, мислехме и че няма да стигнем далеч, но със сила и постоянство, всичко се постига. Беше напрегнато, но след като характерите ни се напаснаха, всичко си дойде на мястото. От тогава насам имаме щастливи, тъжни, напрегнати и какви ли не моменти, но всичките изпълнени с любов и доверие.