Свинско месо с гъби и сметана
Свинско месо с гъби и сметана


необходими продукти за осем порции

килограм седемстотин грама свинско месо ,част от него може да се замени с пилешко въпрос на вкус
500грама гъби(кълтивирани ппечурки)
1 пакет от  125 грама масо
топено сирене най-добре се получава с пушено
соев сос
3 скилидки чесън
200 грама кашкавал
черен пипер
сол на вкус
2 супени лъжици
брашно
индийско орехче
1 чаена чаша бира или вино,вода-200млл.

Свинското месо се нарязва на тънко и се начуква .Пилешкото сущо се начуква леко,като върху него мможе да се сложи найлон за да не се нарани.
Гъбите се  измиват добре и се нарязватна филии и се посоляват.
Топеното сирене също се реже нс филий.
В намазнена тава се слага ред свински пържоли отгоре се
поливат със соев сос и се размазва с ръка,може да се сложи и чесън това е аъпрос на вкус.Редят се фиийки топено сирене и масло ,което също е нарязано на филий.Всичко това се поръсва с черен пипер и сол на вкусотгоре се редят гъбите,пържоли,соев сос,топено сирене,масло,гъби и така на татък до изчерпване на количеството продукти.
Завършва се с гъби и топено сирене и масло.
Всичко това се залива с бира и се завива с алуминиево фолио и се пече в силна фурна за един час и тридесет минути,след това се маха фолиото и отстрани се изсипва брашнотокоето е разтворвно в малко вода до каша,към тази каша се добавя индийско орехче за по-добър вкус.След като се изсипе в мвсото леко се разбърква с вилица за да не стане на бучки.Всичко се ръси с настърган кашкавал и се връща във фурната да се запече до розова коричка.
Добър апетит!
С тази рецепта никога не съм имала провали и винаги всички в  къщи а и когато съм имала  гости са оставали доволни.Опитайте и няма да съжалявате,ще останете възхитени от вкуса на свинско,гъби,пилешко в компанията на пушено топено сирене.