Размисли!


Познавам хора, които завършиха на 21 и не си намериха работа до 27. Познавам хора, които завършиха по-късно и си намериха работа веднага. Познавам хора, които никога не са учили в университет, но още на 18 са открили това, което обичат. Познавам хора, които намериха работа веднага след завършване. Изкарват добри пари, но мразят това, което вършат. Познавам хора, които си взеха години почивка и откриха призванието
си. Познавам хора, които бяха толкова сигурни какво искат да правят на 16 и промениха решението си на 26. Познавам хора, които имат деца, но нямат партньор; хора, които са женени, но е трябвало да чакат 8 или 10 години, за да имат деца. Познавам хора във връзки, които обичат някой друг. Познавам хора, които се обичат и не са заедно.
Затова искам да кажа,
че всичко в живота се случва според нашия ритъм, нашия личен часовник.
Може да погледнеш приятелите си и да си мислиш колко са напред от теб. Може да погледнеш други и да си кажеш, че изостават. Но всичко се случва със своя собствен ритъм, всичко има своето време, своя часовник. 

И не се заблуждавайте, че хората се интересуват от вас като Личност.Единственото, което наистина ги вълнува е - доколко вашата личност, може да е полезна за тяхното Его.

И за финал! 
Голямата любов може да започне във всеки един момент.
Независимо къде си или в какво състояние си. Някаква абсурдна ситуация може да е началото на една любовна история и тази ситуация, със сълзи от смях, да я разказваш цял живот. Достатъчно е да бъдеш себе си непрекъснато, за да успеят да те съзрат такъв, какъвто си...
Всяка любовна история започва неочаквано и в повечето случаи абсурдно, но абсурдните ситуации често показват същинските ни черти. А те могат да бъдат очарователни!