Как да имаме красива кожа


В борбата за красива кожа всичко добро, и особено когато те

са съставени от естествени съставки.

Ябълката в

козметологията се използва във всеки един: и оцет на основата на диетата си и маса за красотата на кожата. Нека да научите как да направите лицето гладко и бяло с такава вкусна и здравословна плодове, като една ябълка.благото на ябълка за кожата?

Учените са установили, че наскоро ябълката - е мощен анти-стареене агент, който е в състояние да се предпази от стареене и предпазва от рак.

Фактът, че ябълките съдържат естествени антиоксиданти, които са създадени от природата, за да се борят за здравето.

Също така, че всеки знае, че в зелени ябълки съдържат много желязо и витамин С, който се отрази положително върху тургора на кожата и повишаване на нейната устойчивост на бръчки.

МАСКА ОТ ЯБЪЛКИ ЗА АКНЕ

Маска за лице с мед ябълка е полезна за тези, които се борят срещу акне. Основни предимства на маската - присъствието на антисептични компоненти, желязо и витамин С.
Маска от ябълки и мед, за да се направи много проста:
  1. Настържете ябълката с кора и пулп микс с 3 с.л. кристализирана мед.
  2. Полученото тесто се поставя върху почистено лице за 10 минути.

Неговата ефективност ще бъде по-висока, ако пред-пара кожата на лицето и направи маска на базата на глина. порите са добре почистени от прах и мъртви клетки.

Ако желаете да се подхранват кожата, след това добавете в яйчният жълтък маска 1.

Маска от ябълки срещу бръчки, подобрява тена

  1. Вземете една зелена ябълка и нарежете на ренде с кора. Желателно е, че ябълката е твърда - това казва, че тя не легна за дълго време. Добър показател за свежа и здрава ябълка - бързото потъмняване на пулпата.
  2. След смилане, добавете овесена каша с мляко и оставете за 15-20 минути.

  3. След това нанесете месестата по лицето и осигуряване на маска фолио, предварително измерване на клапата и отворите за очите, носа и устата. Филмът е необходимо, за да се запази кашата върху лицето и създаване на ефекта на "паркове".
  4. За да се подобри свойствата на маската, поставете лицевата страна в продължение на 5 минути под двойки - това може да е контейнер на топла вода, но внимавайте да не се опари. Под въздействието на топлината се разширява порите, омекотява кожата и здравословни съставки по-добре проникват в дермата.

Като цяло, запази маската не трябва да бъде повече от 10-15 минути в зависимост от усещанията.