Фитнес у дома


Когато бях ученичка , веднъж учителя ни , ни даде за домашно да напишем наш проект. Аз реших , че ще пиша за фитнес в къщи ! 
 Знаете много от нас са заети и не могат да отделят време да ходят на фитнес , а имат нужда от това или просто искат да влезят във форма ! Често се случва когато вие сте свободни , да не сте на работа , да нямате други задължения , но пък фитнеса да е затворен . Всичко си има определено работно време , нали
така ? 
За това моята идея е за фитнес инструктор у дома . Имате нужда от упражнения , а нямате възможност да излезете от работа или от вкъщи. Тогава изберете нашия нов вариант, достъпен по всяко за вас удобно време ! Обаждате се един ден предварително и си уговаряте час , кога да дойде инструктора във вашия дом . И най -хубавото е , че може да дойде по- всяко време ! Защото имаме достатъчно фитнес инструктори , които да обикалят
града и да имат време за всички ! Имате право на 2 часа на ден , идва у вас, показва ви упражненията , от които се нуждаете и то без да имате нужните за това фитнес уреди! Възползвайте се от собствения си дом , фитнес инструктора ще ви покаже как да го правите максимално добре! 
И най- важното е , че е достъпен за всеки , защото е евтино , но пък могат да се възползват много хора от него ! А след като усвоите всички упражнения нужни за вашето тяло и неговото оформяне и стягане, не е нужно повече да викате домашния инструктор! 
Ако ви харесва идеята , може да я споделите с всички ваши приятели , роднини или познати , които нямат време да ходят в градските фитнеси !