25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Бойко Рашков категоричен: Иван Гешев е посещавал SS клуба

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Аз съм в парламента с чувство за отговорност към задачите. Разочарован съм, че моята експертиза не се използва там, където трябва. Иван Гешев е бил посетител в заведението, което е функционирало благодарение на Божанов, който за съжаление беше разстрелян. При мен са идвали много хора, включително Цариградска, Бакалова, гръцките бизнесмени. Имаше и едно семейство, съпругата беше живяла с Божанов преди това и тя ни обясни много неща.

Това каза бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков пред NOVA. Допълни, че и напористи актуални политици били в списъка.

До известен период Божанов и Петър Петров- Еврото са работили заедно, съпругата на Еврото е била близка с Нотариуса и дори може това да е причината двете групи да се разделят, каза още бившият вътрешен министър.

Има много информации за този човек Петров още от назначаването му в столичната следствена служба. Странно ми е защо такъв образ има той днес в обществото, а бе назначен при Сотир Цацаров за зам.-директор на най-голямата следствена служба в България, заяви Рашков.

Подобни кръгове няма как да съществуват без протекция от изпълнителната власт, както и от върха в съдебната, допълни той.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img