25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Борисов не е разговарял с Доган и се готви за здрава политическа битка с ДПС

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се е срещал и не е разговарял с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Това стана ясно от коментара му пред медиите в Партийния дом.

Нямам и работа да се срещам, каза той.

Борисов защити смяната на кадри на ГЕРБ по места с лица от ДПС с това, че партията му загубила там изборите. Логично било победителят да има свои назначения. Затова лидерът на ГЕРБ ще се срещне със своите и се закани на много здрава политическа битка с ДПС, за да си върне загубените избиратели.

Бойко Борисов не е съгласен да се плащат хората с помощта за Украйна. Не даваме кеш на Украйна, обясни лидерът на ГЕРБ. Всичко, с което помагаме на Украйна, ни се плаща, стана ясно от думите му.

В НАТО всички членки имали различно мнение. Ние винаги сме били за мир, изтъкна Борисов. В момента вървят много активни преговори това кръвопролитие да спре, подчерта той.

Иначе, според него, в българската политика влезли много дилетанти. Досега сме получили 60 милиона, а очакваме още 300 милиона. Помощта ни за Украйна се оценявала. Ако наши учители учат украинци на английски, ще ни се плаща, както и лечението на военни в наши санаториуми. Да спрат да си играят със страховете на хората, настоя Борисов.


Източник: https://news.bg/

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img