18.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Цеца Величкович стана баба на трети внук

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Балканската прима на фолка Цеца Величкович стана баба на трети внук от снаха си Богдана и сина си Велко Ражнатович. Бебето се появи на бял свят тази сутрин в частна болница в Белград. След първите двама синове на младото семейство Желко и Кръстан, третият наследник на фамилията се казва Исая.


Въпреки че винаги е подчертавал, че би искал да има колкото се може повече деца, наскоро Велко сподели, че двамата с Богдана може да имат само още едно, четвърто дете. Причината е, че Богдана е родила с цезарово сечение. Естествено раждане би било рисковано за снахата на певицата според лекарите й. 

– Всичко това е от Господ, и тримата ни синове. Не знаехме какво е, както е казал Господ, това е. Надявам се, че четвъртото… Искам да кажа, сега ще си вземем почивка, защото сме пълна лудница… (смее се). Но наистина се надявам, че четвъртото дете ще бъде момиче и тя ще бъде най-малката принцеса на татко.“ – призна Велко Ражнатович през февруари 2024 г. в подкаста на Informer.

Цеца и Велко вече пристигнаха в болницата, където Богдана роди.

– Хайде да го видим, той спеше! – каза пред сръбски медии усмихната баба Цеца.

– Слава богу, всичко е супер! Все още се вълнувам… Това е най-хубавото чувство на света! Бебето е медено, сладко, като поничка! – посочи тя.

На въпрос дали Желко и Кръстан знаят, че в дома им идва още едно бебе, Цеца каза:

– Кръстан е още бебе, не го осъзнава. Желко знае и се радва!

Тя не се е месила в избора на име за третото дете на Богдана и Велко:

– Разбира се, че не! (смее се). Това са техните деца и те трябва да избират имената. Аз съм си ги избирала за моите деца, заедно с мъжа ми – заключи певицата.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img