25.8 C
София
четвъртък, юли 25, 2024

Дебора и насилникът ѝ Георги се появиха в съда

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

„Искам само справедливост“ – това бяха единствените думи, които изрече пред журналистите Дебора Михайлова от Стара Загора. Днес тя с адвокатите си, близки и роднини застана пред Пловдивския районен съд.

С белезници и под конвой беше докаран от старозагорския арест обвиняемият за жестокото посегателство срещу нея Георги Георгиев, предаде репортер на БЛИЦ.

Случаят „Дебора“ предизвика скандал и ужас в обществото, след като стана ясно, че мъжът, с когото момичето е имало близки отношения, я е рязал с макетно ножче, тероризирал я е и я накълцал цялата.

Съдът реши делото да се гледа при закрити врата. То е разпоредително. В момента всички журналисти, които недоволстват, са пред съдебна зала.

Агресорът Георгиев беше причинил на бившата си любима множество наранявания, като престъплението е определено от експертите, че е извършено с особена жестокост. 18 на брой прорезни рани с макетен нож са преброили лекарите.

Дебора е била с двустепенна телесна повреда – черепно-мозъчна травма, мозъчен оток и мозъчна контузия. Те са причинили временно разстройство на здравето, временна опасност за живота и обезобразяване на част от тялото.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img