18.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Джеф Безос и Робърт де Ниро с половинките си на прием в Белия дом

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

В Белия дом се проведе държавен прием по случай посещението на японския министър-председател Фумио Кишида и неговата съпруга. На приема присъстваха милиардерът Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес, както и актьорът Робърт де Ниро и неговата любима Тифани Чен

Лорън Санчес избра за посещението си червена рокля с открити рамене, дълбоко деколте и дантелена горна част. Джеф Безос и Лорън Санчес са заедно от 2018 г. и се запознават, когато и двамата все още са женени за други хора. Джеф Безос беше женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, а Лорън Санчес беше омъжена за холивудския агент Патрик Уайтсел. След като се запознават, Лорън и Джеф напускат семействата си. През май 2023 г. двойката обяви годежа си.

Любимата на 80-годишния Робърт де Ниро, 45-годишната Тифани Чан, се появи в бяла рокля с разкроени рамене и бежова пелерина. Преди няколко дни двойката отпразнува първия рожден ден на дъщеря си Джия. Робърт де Ниро и Тифани Чен са заедно от 2021 г., като през 2018 г. актьорът се раздели с бившата си съпруга Грейс Хайтауър. Освен най-малката си дъщеря Джия, той има още шест деца от предишни връзки.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img