15.8 C
София
понеделник, май 20, 2024

„Ергенът“ Виктор разкри колко пари е взел от предаването

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Първият сезон на „Ергенът“ е история, но все пак Виктор Стоянов не излиза от устите на хората. Едва ли има човек в страната, който да не знае, че това е първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир.

След участието му имаше куп спекулации каква сума е прибрал за преживяването, като някои от злите езици пуснаха въображението си на свобода и заключиха, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е захлебил цял апартамент с печалбата.

Виктор реши да сподели каква всъщност е сумата, която е взел, за да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и миг от търсенето му на перфектната половинка.

„Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите въпроси ми беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина „Ергенът“ да дойде и да срещне любимият човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми условие беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и искам те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им представих трудов договор и те ми изплатиха точно трите заплати, сякаш съм бил на работа“, призна той.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img