25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

„Ергенът“ започна с див пиянски скандал

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Див пиянски скандал разтърси „Ергенът“. Още в първите часове на шоуто две от дамите се сдърпаха яко.

Още с влизането си абсолютно възмущение предизвика Христиана. Това, че се държеше грубо, заядливо и беше толкова пияна, че екипът си я прибра леко да се освести, даже не беше най-големият проблем. Зрителите бяха поразени от факта, че тази жена е училищен психолог. Мисълта, че тази лигавеща се и алкохолизирана персона работи с деца, буквално смрази всички.

Още с влизането си в шоуто, тя влезе в разправия със сочената за най-еротична българка Теа. Причината за това, разбира се, бе алкохолът. Христиaна видимо прекали с виното. Надарената фурия не спря да гаврътва чаша след чаша. След вяка тя ставаше все по-агресивна. И реши да си го изкара на обявилата се за принцеса Теа.

„Теа, ще те заапа след малко“, каза й Христина. „Ти не си ми на нивото, не искам да говоря с теб“, отвърна й Теа. Спорът обаче не спря дотук. „Вървиш по много тънък лед“, предупреди я Христиaна.

Теа изтъкна пред част от момичетата, че поведението на конкурентката й е леко селско. Секудни по-късно дори изтъкна, че е „дива селянка“. „Чувстам се застрашена. Ще се скрия в тази стая“, заяви Теа. „Ще я изям с парцалите“ закани се пък детската психоложка. Думите й накараха продукцията да се намеси. Както всички момичета си стояха на масата, от екипа привикаха Христиана. „Ела малко да поговорим и да изпием по едно кафе“, се чу от ефира.

На следващите кадри вече Христина бе напълно променена и почти не се чу гласът й. Явно продукцията й дърпа яко ушите и й казва, че подобно поведение няма да се толерира и ако продължава ще бъде изгонена, пише България Днес.

Това обаче не бе единственият скандал на първия коктейл в тазгодишното шоу. Виктория напада Габриела. „Внимавай, Виктории има много, да знаеш“, каза брюнетката на конкурентката си. Първата напуснала шоуто пък бе Гълъбина. Алекс трябваше да избира между нея и Мартина, но избра блондинката.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img