8.5 C
София
събота, април 20, 2024

Фондация „Лазар Ивилинов Тодоров“ дари пейка, символ на „невидимите хора“ – тези с редки болести

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Международният ден на редките болести се отбелязва всяка година в последния ден на февруари.

Шумен е вторият град, в който днес беше поставена пейка, символ на „невидимите хора“- хората с редки болести.

Пейката е дарена от фондация „Лазар Ивилинов Тодоров“

Основна цел на инициативата е повишаване на осведомеността и възможностите за реална промяна в живота на хората живеещи с рядко заболяване и техните семейства. В подготовката за този ден и в инициативите на пациентски организации, лечебни заведения и институции, основният смисъл е създаването на общност.

Събитията по отбелязване на Международния ден на редките болести се организират от Национален алианс на хората с редки болести.

За фондация „Лазар Ивилинов Тодоров“:

Платформата Lazartodorov.bg– едно уникално пространство в памет на Лазар Тодоров. След години на тежката загуба на наш скъп и обичан приятел и колега, решихме да създадем този проект, насочен към добри каузи и събиране на подкрепа за онези, които се нуждаят.

Вярваме в силата на общността, човечността и способността ни да променяме света с доброто. С Lazartodorov.bg искаме да предоставим възможност за събиране на средства, подкрепа и внимание към хора и каузи, които имат нужда от нас. Вярваме в създаването на по-добро общество, където се грижим един за друг и създаваме положителна промяна.

Нашата платформа е уникална, тъй като всичко е прозрачно и ясно. И най-важното – тя е изцяло подкрепяна от Вас, нашите дарители. Не прилагаме комисионни върху Вашите дарения – искаме всеки акт на доброта да е напълно по Ваше решение и от сърце.

Lazartodorov.bg е повече от просто място за събиране на средства. Това е общност, която се стреми към добро и положителна промяна. Считаме, че заедно можем да направим значителна разлика в животите на онези, които имат нужда от нашата помощ.

Благодарим Ви за подкрепата!

С Вашата помощ Lazartodorov.bg се развива и расте, и сме горди да бъдем част от тази уникална общност.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img