19.8 C
София
вторник, май 28, 2024

ГЕРБ регистрира листата за 25 МИР – Борисов е водач, Фандъкова е втора

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район „Красна поляна“.

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

„Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са „стабилна България в сигурна Европа“, каза Фандъкова и добави, че „страната ни има нужда от сигурност, стабилно управление и развитие във всички сектори“. Тя е категорична, че след три години популизъм и лутане, е време за прагматизъм и работа.

„Там сме добри – в работата, в ясните планове, защото промяната е постоянен процес. Това не е брошка на ревера на някоя партия или на няколко лидери, това е постоянен процес, много ясна визия, конкретен план за действие и много, много работа“, заяви Фандъкова.

С опита, който има в местната власт и в образованието, тя подчерта, че може да допринесе за развитието в тези сектори. „В наше лице София ще има много силен глас в парламента“, отбеляза Фандъкова.

Тя посочи, че вече три години буксува проекта за разширение на околовръстния път от „Люлин“ до „Бъкстон“. По думите й няма как да се построи детската болница, чието строителство трябва да бъде ускорено, ако няма път, по който да стигат линейките до нея.

„С този силен отбор смятам, че можем да защитаваме прагматичните решения, работата с конкретни резултати“, каза още Фандъкова и допълни, че много време мина в движение по инерция, „розови“ обещания.

ГЕРБ влизат в битката за 25 МИР – София със заявката за позитивна кампания, залагайки на контакта и разговора с хората.

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева коментира, че тръгват на изборите на 9 юни със силен отбор, готов за победа.

„Радваме се, че г-н Георги Георгиев е водач на листата на 23 МИР. През годините се е доказал като голям професионалист, отговорен човек, юрист с дългогодишен опит и вярваме, че с водач като него ГЕРБ в 23 МИР, в 24 МИР и в 25 МИР ще бъде победител“, каза тя.

Припомняме, че 25 МИР – София обхваща районите „Банкя“, „Връбница“, „Илинден“, „Красна поляна“, „Люлин“, „Надежда“, „Нови Искър“ и „Овча купел“.

Източник: БГНЕС

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img