25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Как изглежда Серина Уилямс шест месеца след раждането

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Серина Уилямс е майка на две деца и откакто ежедневието ѝ е заето основно от родителски задължения, тя е напълно откровена както за хубавите моменти, така и за предизвикателните.

От това как малко от кърмата ѝ може да помогне при изгоряло върху кожата, до това, че понякога не се чувства добре емоционално, 42- годишната бивша тенисистка споделя голяма част от вълнуващото я в момента, с последователите си в социалните мрежи.

Така един от последните ѝ постове в Instagram е поредното доказателство, че Серина Уилямс няма какво да крие или от какво да се притеснява. Дори напротив – чрез личния си опит споделя вдъхновяващо послание за всички майки.

В социалната мрежа тенисистката е качила своя снимка по бански, на която виждаме, че е гушнала шестмесечното си бебе. От описанието към поста става ясно, че Серина е приела следродителното си тяло, макар че все още не е върнала предишната си форма.

„Да обичаш себе си е от съществено значение. Откривам, че трябва да си напомням за тази любов към себе си през всички различни етапи от живота си. В момента ми харесва, че тялото ми не е идеално“, споделя спортистката.

В края на мотивиращите си думи тя казва също, че обича да опознава тази нова версия на тялото си и че това е промяна, която си заслужава. И не на последно място, не забравя да напомни на всеки, че трябва да се цени, защото е обичан.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img