8.5 C
София
събота, април 20, 2024

Какво завещание остави Матю Пери на близките си?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Отвориха завещанието на Матю Пери. Позовавайки се на съдебните документи, сп. People разкри при кого остава милионното наследство на актьора.

В тях покойният Пери е посочил, че би искал да остави вещите си в тръст, кръстен на филмов герой на Уди Алън и се съобщава, че родителите на Матю, Джон и Сузан, са посочени като управници на тръста.

Полусестрите му, Кейтлин и Рейчъл, също имат право да управляват наследството. Стана ясно още, че Пери е имал над милион долара лично имущество, когато е починал, което е в допълнение към това, което неговите изпълнители на наследството вече са вложили в тръста.

Припомняме, че Матю си отиде на 54-годишна възраст в края на октомври миналата година, в дома си в Лос Анджелис. Тогава говорител на пожарната в Ел Ей обясни пред пресата, че екипът му се отзовал на обаждане, което било зов за „спешна медицинска помощ“. Малко по-късно стана ясно, че смъртта на Пери е била причинена от острия ефект на анестетика кетамин. Аутопсията заключи, че фаталният край е настъпил случайно и не е бил причинен умишлено.

А преди смъртта си Пери говореше откровено за борбата си със зависимостите. В мемоарите си от 2022 г. той сподели историята на своето изтрезняване и спасяване от смъртта. „Исках да споделя всичко това, когато вече съм в безопасност от тъмната страна. Трябваше да изчакам, докато съм напълно трезвен и далеч от алкохолизма и зависимостта. Сигурен съм, че това ще помогне на много хора“, пише Пери в книгата си.

Матю бе най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в сериала „Приятели“. През годините той винаги говореше с благодарност и уважение за ролята, която му донесе милиони фенове по целия свят.

Актьорът и неведнъж е споделял колко е благодарен на колегите си Дженифър Анистън, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу и Кортни Кокс, които били „второто му семейство“. „Сериалът промени живота ми във всеки един аспект. Получих ролята, когато бях на 24 години, а финалът беше, когато бях на 34. Това оформи живота ми“, пише Пери приживе.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img