19.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Катастрофира самолетът на Доналд Тръмп

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд Тръмп. Той се сблъска с друг самолет на летището в Уест Палм Бийч във Флорида, съобщи Ройтерс.

Според агенцията крилото на Боинг 757, собственост на Тръмп, е ударило друг самолет, докато рулирал на международното летище. Отбелязва се, че инцидентът е станал в неделя.

Тръмп закупи своя Boeing 757 за 100 милиона долара през 2010 г. и той включва две частни стаи за гости, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за забавление.

Федералната авиационна администрация заяви, че частен 757 е попаднал в контакт с неподвижен летателен апарат на летището. Изявлението не идентифицира самолета като принадлежащ на Тръмп, но медиите успяха да открият собственика.

Инцидентът е станал в зона на летището, където Федералната авиационна администрация не насочва самолетите. Екипът на Тръмп не отговори на исканията за коментар.

Тръмп закупи своя Boeing 757 за 100 милиона долара през 2010 г. и силно персонализираният самолет включва две частни стаи за гости, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за забавление. Самолетът е произведен през 1991 г

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img