25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Кейт Мидълтън и принц Уилям след диагнозата – как ще прекарат Великден

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

В последните дни всички говорят за признанието на Кейт Мидълтън, че е болна от рак, както и за всичко, което ще последва от него. Вече не е мистерия защо тя вероятно ще отсъства от публичните си задължения повече, отколкото бе обявено предварително. А междувременно кралският двор и всички католици се подготвят да посрещнат Великден на 31 март.

Без особена изненада, принцът и принцесата на Уелс ще прекарат празника далеч от светлините на прожекторите и хорските погледи.

След публикуването на емоционалното видео и началото на ваканцията на децата им, съпрузите заминаха от Adelaide Cottage в Уиндзор, където живеят в последните близо две години, за Anmer Hall в Сандрингам, където ще посрещнат Великден.

Снимка 613729

Източник: GettyImages

Така тази година за пръв път от много няма да видим Кейт Мидълтън на традиционната празнична църковна служба, която се провежда в Уиндзор и събира всички членове на кралското семейство.

За пръв път съпрузите се появиха заедно с трите си деца през 2023 г., затова сега липсата им ще е осезаема, но и напълно оправдана, пише ET Online.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img