8.5 C
София
събота, април 20, 2024

Колко харчи за дрехи принцеса Шарлийн?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й отсъствия от публичното пространство, предположенията за здравословното й състояние както и за брака й с принц Алберт. И сякаш позабравихме, че тя е една от най-стилните дами в Европа и не само. Но с всяка своя поява, макар и по-рядко, отколкото ни се иска, тя успява да ни припомни защо й се възхищаваме.

Наскоро се заговори за това колко обича да харчи пари съпругата на принца на Монако и как не се спира пред нищо, за да поддържа луксозния си начин на живот. А скъпите дрехи са съществена част от него. Именно по тези причини принцеса Шарлийн се сравнява с Грейс Кели – покойната майка на принц Алберт, която от актриса се превръща в принцеса и модна икона.

Бившата олимпийска състезателка, родена в Зимбабве, предпочита да не спазва стриктно кралския етикет и да се облича по свои правила. Затова и всеки тоалет на принцеса Шарлийн е широко дискутиран. А всичко започна с булчинската й рокля, ушита от 130 метра коприна от Armani Prive.

Според изчисления, публикувани в Daily Mail, само за миналата година и за едва няколко светски появи, принцеса Шарлийн е похарчила над 250 хиляди евро за тоалети. Те са все на популярни и доста скъпи марки като Valentino.

Пада си и по-луксозните бижута, обувки и чанти, като сред любимите й са тези на Manolo Blahnik, Jimmy Choo и Bottega Veneta. 

Най-често съпругатa на принц Алберт избира за официални поводи или елегантни костюми, или дълги рокли с интересен акцент – като например едно голо рамо. В повечето случаи залага на едноцветни тоалети – в бяло, черно, синьо или червено например. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img