25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Лепа Брена за развода на Драгана Миркович: Оставете я, не сипвайте сол в раната!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

След като стана ясно, че турбофолк иконата Драгана Миркович е подала молба за развод, обществото у комшиите се е разделило на две – едните защитават решението на певицата и осъждат мъжа ѝ – известният Тони Биелич, сдобил се веднага с поредната млада любовница. Другите пък са склонни да търсят вина у самата Драгана.

По темата реши да се изкаже самата Лепа Брена в опит да спре вълната от слухове и конспирации по темата. Двете са близки приятелки от десетилетия въпреки професионалната конкуренция.

„Наистина не бих искал да коментирам тази история. Това беше шок за всички нас. Драгана Миркович е моя приятелка. Двете започнахме работа с един и същи човек, който направи големи звезди и направи сериозен певчески екип. Искам да кажа, че това е болезнен момент за всички ни, особено за мен. Представям си как се чувства тя – казва Брена пред телевизия К1.

„Бих искала да кажа едно нещо… Да, като нейна приятелка, като съпруга, и майка напълно разбирам в какво емоционално състояние се намира. Просто искам да я уважават и да не й слагат сол в раната, защото тя е един от добрите хора, много почтен човек, който е изградил кариерата си много сериозно и професионално“.

Колко близки са двете певици се видя по време на изпълнението им в зала „Армеец“ през 2023 година, когато Лепа Брена се разплака заради Драгана на сцената.

„Искам да й дам абсолютна подкрепа и тя да знае, че съм с нея навсякъде и че съм на нейна страна във всеки един момент!“ – заключи Брена.

Своето съжаление за разбитото семейство на колежката си Драгана Миркович сподели и Цеца Величкович. Тя каза пред журналисти, че не любопитства какво се случва в семейството на певицата, но винаги е тежко, когато се слага край на което и да е семейство.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img