8.5 C
София
събота, април 20, 2024

Левски ще спази обещание към НАП

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Левски са уверени, че ще изпълнят обещанието, което дадоха за дълговете си – главницата да бъде изчистена през април.

За целта парите, които ще получат от поредните траншове от трансферите на продадените през зимата играчи, ще заминат почти в цял размер към НАП, пише „Мач Телеграф“.

На първо място, разбира се, са парите, които трябва да получат от Гамба Осака за Уелтън.

Нападателят бе изтъргуван доста добре от „сините“. Сделката удари 3 милиона евро. Така само продажбата на Георги Иванов за 4.1 милиона евро е над тази с азиатците.

Както е известно, собственикът на Левски Наско Сираков често бе атакуван, че не е спазил най-важното си обещание – „сините“ да бъдат чисти пред хазната до края на 2023-а година.

Все пак обаче през миналата година се случиха две важни неща. Левски успя да направи ударно плащане на дълговете си, което пък помогна на клуба в края на годината да се сдобие с така нужното споразумение с НАП за разсрочване.

Както е известно, държавата притисна здраво „сините“, след като предишното им такова изтече, а освен това те не изпълняваха и редовно задълженията си към него.

Очаква се на „Герена“ да има и нова знакова пресконференция, на която ще дадат повече подробности и за други важни неща, които предстоят в клуба.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img