7.9 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Мария подаде молба за развод

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Фолкпевицата Мария, която е един от участниците в новия сезон на култовото шоу за имитации „Като две капки вода“, е направила нещо, което отдавна се кани да направи, но все нещо я спира и променя решението й. Този път обаче, ситуацията изглежда окончателна.

Изпълнителката е подала молба за развод с мъжа си Мирослав Соколов, с когото няколко пъти досега се разделяха и събираха.

След поредното жестоко скарване в началото на годината двамата отново решиха да си дадат шанс да бъдат семейство, но очевидно не им се е получило особено успешно предвид развоя на събитията и решението на Мария.

Потвърждение за това може да се види и с просто око в социалните мрежи, където Мария е изтрила всичките си общи снимки с Мирослав, освен това вече не се представя с фамилията Соколова, както беше доскоро.

Мъжът й го нямаше и по време на първия лайф в „Като две капки вода“, на който обикновено участниците имат подкрепа от най-близките си в публиката.

Ситуацията между Мария и Миро се обърна драстично след подадения от изпълинтелката сигнал преди време за домашно насилие. И въпреки че впоследствие самата тя го оттегли, последствията явно са били по-тежки и определящи от желанието за втори шанс.

Това е трети развод за фолкпевицата, която има дъщеря Мара от първия си съпруг Митко Андонов, с когото се разведе след изневери от негова страна. През 2015-а последва сватба с милионера Християн Гущеров, но 3 години по-късно и тази приказка приключи. А сега дойде ред и на край на приказката й с Мирослав Соколов.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img