25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Николета Лозанова: Болниците в България са машини за пари

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Николета Лозанова разкри през какво са преминали тя и партньорът ѝ – футболистът Николай Михайлов, за да имат свое дете. Наскоро стана ясно, че двамата вече са родители на дъщеричка на име Борислава.

За преживяното  В емоционален пост в социалните мрежи Николета Лозанова откровено разказва за трудностите в опит да забременее повторно. За брюнетката животът през последните месеци е труден за описване. „Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги“ – пише Николета.

В социалните мрежи тя споделя мнението си за болниците, през които е преминала и отношението, което е получила от различни доктори. Изглежда, че инфлуенсърката е останала силно разочарована от преживяното в България. „За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България.“ – така Николета описва преживяното.

Тя разкрива, че заедно с половинката си Николай са намерили решение да станат родители в лицето на турски специалисти и така след много неуспешни опити Николета става майка за втори път. Тя обяснява, че е срещнала разбиране и благодари на всички, които са допринесли за „щастливия край на приказката“. В края на своето откровение Лозанова не пропуска да благодари за грижите и любовта на любимия си мъж Ники Михайлов: „Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена“ – пише Лозанова.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img