18.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войната в Украйна

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

„2024 година е кармична, а изборите са в вибрацията на числото 5. Като съберем числата, излиза 4, което е кръстово число. Ако между 4 политически сили не стане консенсу,с трябва да повторим изборите“, коментира предстоящите избори пред Plovdiv24.bg нумерологът, астролог и херолог Михаил Ковачев.Те ще се състоят на 9 юни 2024 и ще бъдат две в едно.

„Подредбата на числата започва с 9-така на Марс, което е мъжкото начало, последвано от 6-цата на Венера. Даже в Кама Сутра има поза 69, тоест 6 и 9 са чревоугодното приплъзване на по-силните към по-слабите.

Има възможност две от четирите най-силни политически елемента, коалирайки се, да получат консенсуса за бъдещ период от време.“

Астро-нумерологът даде своето мнение и за лидерите на политическите партии у нас и техните закодирани успехи.

„ДПС ще се ползва с голям афинитет, заедно с техните лидери в годината на Дракона. Имат шанс да се да се възползват и да бъдат с още по-голям брой депутати. 

Госпожа Нинова, която носи господарско число, може да претърпи загуба. Дано да се класират и да влязат в новото статукво на времето. 

ГЕРБ ще съумеят със своя лидер да пробият и в настоящата година. Тази година Драконът му помага. Кирил Петков е с вибрацията на диктатора – творец и трябва да намери изход. Той трябва да като един творец да живее с възгледите на хората над него и след това трябва да показва диктат, за да защити себе си въпреки губещи каузи.“

Той бе категоричен, че твърдия електорат на ГЕРБ и заедно с Пеевски, като лидер. могат да поемат правителството и да изкарат спокоен период от един мандат. Според него опозицията в лицето на Нинова и Костадин Костадинов трябва да попадат ръка на ПП. 

Ковачев изказа предположение, че войната между Русия и Украйна трябва да приключи тази година.

„Путин е с число на живота 7, което е число на божествената грижата и закрила. Той е роден на 7 дата. Тази година му се получават три седмици и е най-силната и емблематична за него. Възможно е Русия да спечели войната с Украйна. Путин е зодия „Везни“. Той трябва да уравновесява пространството, а не да го предизвиква. Силите са изравнение и всеки, който желае мир, може да го получи в годината на Дракона. Иначе догодина при змията ще трябва да изчиства пространствата.“

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img