20.8 C
София
неделя, юни 16, 2024

Оставиха в ареста тъщата на Пейо Пеев

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова във връзка с убийството на Пейо Пеев.

Решението не подлежи на обжалване, съобщава бТВ.

Трифонова е обвинена, че в съучастие с дъщеря си Габриела е убила зет си Пейо Пеев в началото на годината. Автомобилът с тялото на мъжа беше открит в района на парк „Витоша“, по пътя за хижа „Алеко“.

Миналата седмица Софийският градски съд отказа да наложи по-лека мярка за неотклонение на Красимира Трифонова и я остави в ареста. Жената каза, че е невинна и с влошено здравословно състояние.

Прокурорът по делото оспори, защото имат достатъчно доказателства за вината на Трифонова, включително и видеоматериали. И Красимира Трифонова, и дъщеря ѝ Габриела отказват да се явят на интервютата, свързани с новите експертизи и приключване на разследването.

Убийството на Пейо Пеев беше извършено в началото на тази година в София. За него са обвинени съпругата му – 33-годишната Габриела Славова, и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

Разследването показа, че мъжът е убит на 18 януари в автомобил в кв. „Изгрев“. Тялото беше открито по-късно в опожарена кола в гориста местност в подножието на Витоша. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img