33.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

От двореца нарушиха мълчанието, казаха цялата истина за Кейт Мидълтън

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Загадъчното изчезване на съпругата на британския престолонаследник привлече вниманието на феновете на конспирациите.

От известно време почитателите на Кейт Мидълтън не спират да излагат теории за нейното тежко заболяване, евентуална кома, развод с принц Уилям и дори побои, пише The New York Times.

Пресата също се включи в обсъждането на продължителното мълчание на принцесата. Два месеца тя не се е появявала публично, не е правила изявления и не е публикувала снимки или видеоклипове в социалните мрежи.

Подобно нещо не се е случвало до този момент. Съпругата на принц Уилям винаги е говорила открито за здравословните си проблеми и дори след раждането на всяко едно от децата си веднага се появяваше пред фотографите. Мистерията се засилва и от факта, че от двореца не дават почти никаква информация за състоянието на принцесата. Единствената официална версия е, че Мидълтън се възстановява след неочакваната коремна операция.

След страшните мълви за случващото се със съпругата на бъдещия престолонаследник, от двореца Кенсингтън решиха да нарушат мълчанието по темата и отрекоха всички слухове за мистериозното изчезване на Катрин, пише People. 

Говорителят на Мидълтън заяви, че времето и причините за нейното отсъствие са били обявени още през януари, когато тя е била изписана от болницата.

„От самото начало дадохме да се разбере, че принцесата на Уелс няма да се върне до Великден. Дворецът Кенсингтън ще обяви, когато се случи нещо значимо“, посочи той. 

И определи състоянието на принцесата като добро.

Това е второто изявление от двореца относно слуховете за болестта на Кейт Мидълтън. В началото на февруари говорител подчерта, че твърденията, че тя е в кома, не отговарят на истината.

„Това е фундаментална, абсолютна измислица и аз все още се изразявам учтиво“, каза той. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img