20.8 C
София
неделя, юни 16, 2024

Отнеха титлата на украинската Мис Япония заради афера с женен мъж!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Победителката в националния конкурс за красота „Мис Япония“, родена в Украйна, Каролина Шиино, отказа титлата, която спечели, съобщи Kyodo News.

Причината за отказа й е репортаж в една от японските медии, в който се разказва за аферата на момичето с женен, влиятелен мъж, който е лекар.

Асоциацията на конкурсите „Мис Япония“ впоследствие обяви, че е приела молбата на победителката да се откаже от титлата и „сериозно обмисля отговорността за възникването на поредица от протести“.

Асоциацията също се извини на всички заинтересовани страни и добави, че титлата ще остане вакантна до края на годината.

В интервю за изданието Каролина Шиино отказа титлата „кралица на красотата“ и заяви, че приветства обсъждането на победата си, и уважава хората, които й се противопоставят с мотива, че не отговаря на образа на „Мис Япония“.

Първоначално организаторите на конкурса подкрепиха победителката, след като тя говори за отказа си да има връзка с мъж, след като е научила, че е женен. По-късно обаче се оказа, че тя продължава да се среща с него, след като вече има информация за семейното му положение.

На страницата си в социалните мрежи Каролина Шиино обясни, че не е успяла да каже истината поради объркване и страх след публикуването на статията.

„Искрено съжалявам за огромните проблеми, които причиних, и за предателството на тези, които ме подкрепиха“, допълни тя.

За първи път в своята 50-годишна история конкурсът „Мис Япония“ беше спечелен от натурализирана японка, 26-годишна Каролина Шиино, чиито родители са украинци.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img