18.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Пълното видео показва, че Димитър Стоянов първи налита на бой и вади пистолет заради забележка за неправилно паркиране

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

5-минутно видео, разпространено от bTV, показва целия конфликт между журналиста от BIRD.BG Димитър Стоянов и служител на НАП. 

На 22 април вечерта Стоянов беше задържан за 24 часа, след като нападна с оръжие служителя на НАП в столичния квартал „Хаджи Димитър“, а впоследствие излезе от ареста с 2 обвинения – за хулиганство и закана с убийство, и срещу 5000 лв. гаранция.

На видеото се вижда как Димитър Стоянов спира колата си на аварийни светлини върху тротоар, слиза от нея и пресича от другата страна. Там пресреща друг мъж, когото блъска с ръце. Докато разговарят, спреният на аварийки автомобил е преместен и от него слиза жена.

Димитър Стоянов замахва с ръка и крак към служителя на НАП. Следва и размяна на удари. Жената също се включва в спречкването с колан в ръце, след което тя и Димитър Стоянов се отдалечават, но само секунди по-късно журналистът изважда оръжие и го насочва към служителя на НАП.

Към тримата идва и четвърти човек.

Случката се разиграва около 18:30 часа на 22 април в кв. „Хаджи Димитър“ в София. По първоначална информация конфликтът е възникнал заради забележка за неправилно паркиране.

В същия ден в профила си във Facebook Димитър Стоянов сподели публикация, на която е с драскотина на главата, и написа:

„Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е, или идиот“.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img