25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Пеевски: Денков е най-слабият премиер в историята на държавата

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Николай Денков е най-слабият премиер в историята на България. Това заяви съпредседателят на ДПС Делян Пеевски по повод коментара на министър-председателя в оставка, че „Пеевски е най-голямото зло“ и заради него държавата отива на избори.

„Направо не мога да повярвам, че човекът, за който се грижех девет месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата.

Който, когато се наложи да отида до тоалетната при преговорите с миньорите ми прати есемес – има ли проблем, че излизаш, точно той да говори това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах. Не мога да повярвам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента.“

Пеевски коментира, че всичко, което се случва в Агенция „Митници“, е отговорност на финансовия министър в оставка Асен Василев.

„Промени в Агенция „Митници“ е правил Асен Василев. Агенция „Митници“ през цялото време е управлявана от Асен Всилев, всички шефове там са назначавани от него. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в митниците“, отсече Делян Пеевски. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img