9.8 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Разследват убийство на българин в Южна Италия

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Италианските власти разследват убийството на 37-годишен българин в Санта Кроче ди Маляно, област Молизе, съобщи сайтът на телевизия РАИ. Мъжът бил намерен тежко ранен на полето близо до оградата на ферма.Тялото му било открито до микробус с отворени врати. Около него имало локва кръв заради наряняванията по главата му. Карабинерите извикали веднага „Бърза помощ“, но мъжът починал в линейката на път за болницата в град Термоли.

Властите са отвели за разпит в участъка в Ларино хората, намиращи се по това време във фермата. Предположенията са, че българинът бил изненадан по време на опита си за кражба във фермата.По всяка вероятност бил ударен с дървен прът. Според работещите във фермата те обаче нямали нищо общо със смъртта на българина. Все още не се знае дали е бил сам. Мъжът работел в миналото непостоянно в една земеделска ферма в Санта Кроче ди Маляно, до град Кампобасо.

Прокурорката по делото Мариана Мео е разпоредила аутопсия на трупа, а разследването е поверено на карабинерите от Кампобасо, Ларино и Санта Кроче ди Маляно, които разпитват свидетели по случая. Засега са изключени връзки с организираната престъпност.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img