7.9 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Спецполицаи нахлуха в офисите на „Лев Инс“

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в сградата на бул. „Черни връх“ в София, където е централата на застрахователната компания „Лев Инс“. Според информация от МВР акцията е във връзка с убийството на Алексей Петров. Спецполицаите са влезли в сградата по неотложност около 12 ч. Предстои прокуратурата да бъде уведомена за действията. В сградата е и централният офис на Съюза за стопанска инициатива.

Директорът по киберсигурност на „Лев Инс“ Явор Колев заяви, че действията нямат общо с „Лев Инс“, а са насочени към друга компания с офис в сградата. Отрече да става дума за Съюза за стопанска инициатива. Колев добави, че в офиса на „Лев Инс“ действия, свързани с убийството на Алексей Петров, са извършени веднага след него, като той е бил разпитан.

По-късно от компанията разпространиха съобщение, в което се посочва, че действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. „Бяха отцепени два етажа, а служителите изолирани и лишени от комуникации“, съобщават от „Лев Инс“.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img