7.9 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Спряха ли да работят по убийството на Алексей Петров?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

По убийството на Алексей Петров не се правило вече нищо, твърдят негови близки, които упрекват службите в пълно бездействие. 

Проверка на Lupa.bg обаче показа, че работата не е спряна. По наша информация именно партньорството с чужди служби бавело работата на родните криминалисти.

Неофициално се твърди, че е момента се чакат резултати от работата на чужди служби и именно това бавело разследването на родна земя 

Предполага се, че зад покушението на бившата барета стоят руско говорещи килъри. Заради това било неизбежно нашите служби да не искат съдействие от чужбина. 

Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. 

Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя е откарана в „Пирогов“ в тежко състояние. 

По Алексей е стреляно с автомат, като са наети супер професионалисти от бившия Съветски съюз. 

Говори се, че екзекуцията е заради желанието на Трактора да навлиза в политиката.  Именно заради това експерти са категорични, че убийството на Алексей Петров ще остане не разкрито. 

Информацията е, че Трактора пред никой не се е изповядвал, че може да бъде убит. В последните си мигове той дори бил много весел и положителни мисли и планове за бъдещето, твърдят разпитаните свидетели. 

Може би именно спокойствието на бившия съветник на ДАНС го накарало да остави охраната си много по-назад във фаталния ден. Експерти обаче са категорични, че дори градовете да са били плътно до Петров, те едва ли биха спасили живота му, предвид професионализма на килърите му. 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img