7.9 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Стораро се моли за Емрах: Искам да стане друг човек!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

„Искам да стане друг човек! Да бъде като брат си Фики, с когото баща му се гордее и е щастлив!“ Това призна в интервю за бТВ Тони Стораро по повод проблемите, които има с по-малкия си син Емрах, писа Intrigi.bg.

В предаването „Животът по действителен случай“, което се излъчи миналата събота“, Човекът Глас изля душата си и не скри разочарованието си от своя наследник.

Още с промото предстоящото интервю предизвика огромен зрителски интерес, тъй като стана ясно, че Стораро отправя критики към черната овца в семейството. „Фики е еталон за дете. Но Емрах… той е малко в другия край“, призна популярният изпълнител.

В самото интервю, което се излъчи в събота, Тони все пак отбеляза, че и Емрах е добро дете, но е много див. „Сякаш още в някакъв пубертет. Често му казвам: „Абе, тате, не порасна ли вече, на 21 години си, стига с този пубертет“, оплака се фолк певецът.

Той не скри, че таи големи надежди за участието на малкия му син в „Денсинг старс“. „Емрах трябва да направи рестарт на себе си и да започне нов живот. Дано това шоу го промени“, мечтае Тони Стораро.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img