18.8 C
София
вторник, май 28, 2024

Тейлър Суифт превзе класацията на „Билборд” за сингли

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Тейлър Суифт превзе класацията на „Билборд“ за сингли, като успя да се класира от първо до четиринадесето място, включително парчета от новия си албум The Tortured Poets Department, съобщи сайтът на изданието.

Мегазвездата подобрява собствения си рекорд за пълна доминация в чарта – през 2022 г. сингли, включени в албума Midnights, заемаха всички места в топ 10. Песните от новата продукция на Суифт, заели челни позиции, са с четири повече отколкото преди около две години.

На върха на тазседмичното подреждане е първият сингъл от The Tortured Poets Department – Fortnight, в който се изявява и Пост Малоун. В челната тройка място намират също Down Bad и I Can Do It With a Broken Heart, следвани от The Tortured Poets Department и от So Long, London.

Тейлър Суифт е начело и на класацията на „Билборд“ за албуми. Продукцията излезе на 19 април, като първо бяха представени 16 песни, а няколко часа по-късно певицата представи и втора част, включваща още 15 сингъла.

Поп звездата благодари на почитателите си в X. „Надминахте себе си, това е невероятно“, написа 34-годишната Суифт в отговор на новината, че доминира в класацията на „Билборд“ за сингли.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img