21.1 C
София
понеделник, май 20, 2024

Том Круз се снима с децата си за пръв път от 15 години

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Докато Никол Кидман се подготвяше за поредния си червен килим пред музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, бившият ѝ съпруг Том Круз си спретна семейна вечер с двете им деца за първи път от 15 години.

61-годишният актьор направи една от редките си публични появи с 31-годишната Бела и 29-годишния Конър. Тримата позираха в обща снимка на бившия играч от NFL Дерик Брукс. Кадърът е направен в края на миналата година, но получава известност чак сега, когато феновете на Круз започнаха да го разпространяват.

На снимката Том е сложил едната си ръка в джоба и стои най-отпред до Брукс, а от другата страна на играча е застанал КонърВ задната част на групата стои Изабела, която показва главата си над рамото на друга жена, усмихвайки се към камерата.

Круз споделя по-големите си деца с бившата си съпруга Никол Кидман. Той също така е баща на 18-годишната Сури, която е от брака му с Кейти Холмс. Докато Том очевидно поддържа добри отношения с Конър и Бела, то нещата с по-малката му дъщеря не стоят точно така. Според източници, двамата не са се виждали повече от десетилетие заради отдадеността на актьора към сциентологията – религия, която Сури не харесва и не смята да изповядва.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img