25.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Тръгва ли Шайло по стъпките на баща си?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Брад Пит може да не е в добри отношения с децата си, но това не означава, че те не оценяват неговите успехи в професионален план. А няма по-голяма гордост за един родител неговият наследник да иска да върви по същия път, по който той е станал световноизвестен.

Шайло Джоли-Пит се появява на публични събития винаги в компанията на майка си Анджелина Джоли. Но именно тя е тази, която съумя да запази най-силна връзката и със своя баща.

А дългогодишните кариери на двамата, на които тя е пряк свидетел за своите 17 години, са й помогнали да направи своя избор за бъдещия си професионален път.

Снимка 554779

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Life & Style, Шайло иска да се развива във филмовата индистрия, но да остане зад камерата. Затова тя ще стане или продуцент като баща си, или режисьор като баща си. Възможността да види всички в този бизнес отблизо за нея е огромно предимство и със сигурност ще й помогне за бъдещи професионални успехи.

Междувременно Шайло не спира да прекарва време с Брад Пит и се оказва, че двамата имат не само доста сходни виждани за света, но и интереси в света на киното. Затова е по-вероятно дъщерята на актьора да избере същия път като него в последните години. Особено ако се премести да живее в имението му в Лос Фелиз, когато навърши 18, както се заговори наскоро.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img