8.5 C
София
събота, април 20, 2024

Вдовицата на Нотариуса проговори след тежките обвинения на дъщеря му, ще я лиши ли от наследство

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса – Гергана Божанова, отговори на обвиненията, които миналата неделя отправи в ефира на Нова телевизия дъщеря му.

Мария Божанова заяви, че се правят опити да бъде лишена от наследство и да бъде изолирана от бизнеса.

Ето какво отговаря в позиция до Нова телевизия Гергана Божанова:

Предприех законна процедура по провеждане на събрание на наследниците на съпруга ми Мартин Божанов до всеки, от който, включително Мария, беше изпратена писмена покана с достатъчен срок за реакция.

Наложителни са решения по организационни въпроси и макар услужливо да се обсъжда единствено какво има да се получи, съществуват множество текущи разходи, които обслужвам само аз и оптимизирането им е свързано с активни действия от страна на наследниците, които до момента се състоят в търсене на медийно внимание.

Не смятам, че зрителите на Нова Тв се интересуват от лични отношения и се извинявам, че ефирното време се запълва с подобни теми.

Направих неуспешни опити за организиране на срещи, в които спокойно да се обсъдят всички въпроси и гледни точки и да се вземат общи решения, но предварителните уговорки впоследствие не се спазваха и преминаха във форма на съдебни спорове.

Аз, моите две деца и майката на Мартин сме в дълбок траур и не желаем да взимаме участие в телевизионни предавания.

Моля за разбиране и уважение от страна на медиите и аудиторията, че зад всяка смърт стои личната трагедия на близките. Тя е ежеминутна и е по-силна от злободневието, от разочарованието от липсата на защита срещу посегателството над човешкия живот и от сензацията в обществения отзвук, които убийството на един човек – син, съпруг и баща за нас, предизвикаха.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img