7.9 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Военен скандал запали НС: Една бедна България помага на една богата Украйна

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Народното събрание ще разгледа ратификации на международни документи и ще гласува на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за ограничаване измененията на климата. Точките бяха включени в дневния ред по предложение на председателя на парламента Росен Желязков (ГЕРБ-СДС).

Като първа точка от програмата за днес се предвижда депутатите да обсъдят законопроект за ратифициране на Споразумението за участие на България в програмата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за Украйна с доброволен финансов принос в размер на 60 хиляди евро.

Втора точка предвижда да бъде обсъден законопроект за ратифициране на Споразумението на участващите сътрудници към Фонда на НАТО за иновации и първо гласуване на промените в Закона за ограничаване измененията на климата.

Седем министри участват днес в парламентарния контрол от 11 часа. Това са министрите Румен Радев, Димитър Илиев, Калин Стоянов, Андрей Цеков, Атанас Славов, Юлиян Попов и Кирил Вътев. Поради ангажименти в заседанието за парламентарен контрол няма да участват премиерът Николай Денков, вицепремиерът Мария Габриел, министрите Асен Василев, Кръстю Кръстев, Милена Стойчева, Тодор Тагарев.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Последни новини
- Advertisement -spot_img
Свързани статии
- Advertisement -spot_img